آموزش خرفه

hk_spices
3.2 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - خرفه با کشک یه غذای
خرفه با کشک یه غذای سنتی درجه یک برای پاییز و زمستون ️ درسته محصولات دهکده خرم نیاز با تبلیغ و معرفی نداره ولی واقعا کشکشون با بقیه متفاوته نمیدونم چرا و دوست دارم ازشون تشکر کنم ️ واقعا خسته نباشین نمیدونم چرا میخدنم همش ولی از بچگی با کوچیکترین چیزی خندم میگیره خب اول از همه پیاز رو تفت میدیم. کمی که پیازهای سرخ شدن، سیر رو اضافه میکنیم و تفت میدیدم. خرفه هایی که از قبل کمی تفت خوردن رو به سیر و پیاز اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورن. کمی که تفت خوردن نصف قاشق مرباخوری زردچوبه اضافه میکنیم و بعدش آب میریزیم توی قابلمه رو میزاریم بجوشه تا خرفه ها بپزن.(قبل اینکه در قابلمه رو بزارید فلفل سیاه رو هم اضافه کنید). بعد از 20 دقیقه که خرفه و کشک پخت، خرفه رو به کشک اضافه میکنیم. میزاریم یه مقداری با هم بپزن و وقتی که گاز رو خاموش کردیم گردوهای پودر شده رو هم اضافه میکنیم. نکته: برای تزئین یه مقداری پودر نعناع رو با سیر و پیاز تفت میدیم و موقعی که غذا آماده شد میریزیم روش. آماده کردن کشک کشک ها رو به همراه مقداری آب میریزیم توی قابله و میزاریم 20 دقیقه بجوشه خرفه کشک پیاز سیر گردو زردچوبه فلفل سیاه نعنا ( برای نعما داغ )
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/28 منتشر شده است.
3,203 بـار بازدید شده
... بیشتر