آموزش ماهی مرکب ایکا دریایی

شاهین غنی زاده
شاهین غنی زاده
416 بار بازدید - 3 سال پیش - ایکا نوعی ماهی دریایی است
ایکا نوعی ماهی دریایی است اما به ماهی مرکب نیز معروف است. این ماده معمولاً برای استفاده در سوشی نوع nigiri بریده می شود اما می توان آن را به صورت sashimi نیز خورد. خرید ماهی مرکب اغلب گران است و بهتر است در زمستان یا ابتدای بهار آن را به صورت تازه مصرف کنید. قیمت های فصلی دلیل عمده گران بودن آن است و احتمالاً به این دلیل که یکی از محبوب ترین غذاهای دریایی در ژاپن به همراه صدف خوراکی است. یاری ایکا نوع خاصی از ماهی مرکب است که به ماهی مرکب نیزه ای معروف است. این می تواند تا 16 اینچ رشد کند و می تواند 5/0 تا 9 پوند باشد. این ماده معمولاً در امتداد ساحل ژاپن یافت می شود. ظاهری شفاف دارد و در نهایت به رنگ قهوه ای تری تبدیل می شود. بدیهی است که پس از صید به رنگ سفید در خواهد آمد. ماهی مرکب یکی از غذاهای دریایی محبوب در سراسر جهان است. ارزان ، همه کاره و خوشمزه است. می توان آن را کباب ، درز ، آب پز ، سرخ کرد و حتی به صورت ساشیمی به صورت خام مصرف کرد. یکی از محبوب ترین تهیه ماهی های مرکب خرد شده ، نان دار و سرخ شده است. از این علامت عمومی به عنوان کالاماری یاد می شود ، اگرچه اصطلاح "کالاماری" از نظر فنی هر ماهی مرکب خوراکی را شامل می شود. ماهی مرکب تجاری به طور معمول در دریاها گرفتار می شود ، گاهی اوقات در دریا بسیار دور است. بسیاری از گونه های مختلف ماهی مرکب ماهیگیری و خورده می شوند. در سال 2002 ، بیشترین گونه ماهی مرکب صید شده ماهی مرکب اروپا ، ماهی مرکب کوتاه آرژانتین ، ماهی مرکب پرنده جامبو و ماهی مرکب پرنده ژاپنی بود. شکار ماهی مرکب پرنده جامبو در حال حاضر بیشترین تولید را در جهان دارد. . . shahinghanizadeh.com . . instagram.com/chef_shahin_ghanizadeh
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/03 منتشر شده است.
416 بـار بازدید شده
... بیشتر