طرز تهیه دمنوش/چای بِه - ترفندی برای طعم بهتر !

آشپزی با فرزانه پناهی
آشپزی با فرزانه پناهی
218 بار بازدید - 2 سال پیش - دارویی دارد برای درمان بسیاری
دارویی دارد برای درمان بسیاری از بیماریها تاثیر داردوتسکین سرفه ودانه به برای گلو درد وسرماخوردگی وسرفه بسیار خوب است دانه وسط به را خشک کرده طرز تهیه دمنوش به به را شسته کرکها را کرفته وبه را نصف کرده ودانه ها را جدا کرده وخشک کرده وبه را باپوست رنده کرده بارنده درشت وداخل سینی فر پهن کرده وفر را از قبل گرم کرده با حرارت ۱۷۰ولی مرتب زیرو کرده تا خشک شود یا داخل سینی در آفتاب یا روی بخاری یا شوفاژ یا میوه خشک کن اگر داشتیدمیشود خشک کرد وکا هگاهی همزده تا خشک شود و وقتی به کاملا خشک شد تابه را روی حرارت گذاشته وکاملا داغ کردوبه رنده شده وخشک شده را اضافه کرده وحرارت بسیار کم باشد ویکی دو دقیقه تفت داده فقط نسوزد ورنگش به قهوه ای تیره رسید بر میداریم ومیزاریم تاکاملا سرد شودوداخل ظرف شیشه ای نگه میداریم طرز دم کردن آب کتری یا سماور را جوش آورده برای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری به خشک شده داخل قوری ریخته ومیگذاریم ده دقیقه دم بکشد وتقریبا رنگ چای میشود و داخلش در صورت تمایل هل _گل محمدی یا زعفران هم میشود ریخت واصلا نبات نمی خواد چون به شیرین است ولی دوست داشتید میتونید استفاده کنید ودمنوش به آماده شد داخل فنجان می ریزیم طرز تهیه به دانه برا ی سرفه : به دانه را توی استکان ریخته ورویش آب جوش ریخته ونعلبکی رویش گذاشته تا لعاب بدهد میتوان استکان را روی کتری یا بخاری هم گذاست تا لعاب بدهدوبرای سر ما خوردگی وگلو دردوسرفه بسیار عالی است نوش جونتون باشه
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/18 منتشر شده است.
218 بـار بازدید شده
... بیشتر