کیک خیس با پلوپز
1.9 هزار بار بازدید -
پارسال
-
مواد مورد نیاز کیک
️ردسفیدقنادی
مواد مورد نیاز کیک
️ردسفیدقنادی ۱ونیم لیوان فرانسوی
️شکر ۱ لیوان فرانسوی
️تخم مرغ ۳ عدد
️بکینگ پودر ۱ونیم ق چ
️وانیل ۱/۴ ق چ
️پودر کاکائو ۲ ق غ
️روغن ۱/۳ لیوان فرانسوی
️شیر یا آب ۱/۲لیوان فرانسوی
مواد سس شکلات
️شکر ۳۰ گرم
️شیر نصف لیوان فرانسوی
️پودرکاکائو ۱ ق غ سرخالی
️روغن ۱/۵ لیوان فرانسوی
️شکلات تخته ای ۳۰ گرم
دستور
تخم مرغ را ۲ دقیقه با دور کُند همزن میزنیم ،شکر را آهسته آهسته اضافه میکنیم و ۲ دقیقه با دور متوسط میزنیم،سپس وانیل را اضافه میکنیم و ۱ دقیقه با دور متوسط میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود.روغن را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه با دور متوسط همزن میزنیم سپس شیر یا آب را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه میزنیم.
آرد،بکینگ پودر و پودرکاکائو را از قبل ۳ مرتبه الک میکنیم و در ۳ مرحله به مواد اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم در آخر ۸ ثانیه با همزن میزنیم تا گلوله های آرد باز شود.قابلمه را حسابی چرب کرده و ۳ لایه کاغذ روغنی میگذاریم و مواد را میریزیم و چند بار ضربه میزنیم تا هوای مواد خارج شود.دم کنی را میگذاریم،درجه پلوپز را تنظیم میکنیم(شماره ۱ و ۲ مناسب است من ۲ دفعه شماره ۱ رو زدم)بعد از ۲۵ ، ۳۵، ۴۵ دقیقه مرتب چک کرده تا کیک پخته شده یا خیر،که بعد از ۴۵ دقیقه کامل پخته شد.سس شکلات که کمی خنک شد بر روی کیک داغ میریزیم و میگذاریم ۱۵ دقیقه به خورد کیک برود سپس در قالب مورد خود برمیگردانیم و تزئین میکنیم.
سس شکلات
شیر،شکر،روغن،پودرکاکائو و شکلات را اضافه میکنیم و تا زمانی که شکلات آب شود مرتب هم میزنیم.کمی که خنک شد بر روی کیک میریزیم
نوش نگاه زیباتون
پارسال
در تاریخ 1402/02/02 منتشر شده
است.
1,921
بـار بازدید شده