آموزش آشپزی ته چین مرغ و بادمجان شیرازی
2 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
ته چین یکی از محبوب
ته چین یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است ته چین مرغ و بادمجان از انواع ته چین های سنتی ایرانی است که مخصوص استان فارس و شهر شیراز است. این ته چین یک غذای مجلسی است که برای میهمانی ها و جشن ها نیز طبخ می شود. با ورکاده و مجله آشپزی همراه باشید.
مواد لازم
برنج: 170 الی 180 گرم
زعفران و گلاب: به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: 1 یا نصف
پیاز: یک عدد
شکر: 25 گرم
زرشک: 40 گرم
سینه مرغ پخته شده: 100 تا 150 گرم
نمک، فلفل، هل، دارچین: به مقدار لازم
خلال بادام و پسته: 30 الی 40 گرم
ماست چکیده: 40 گرم
بادمجان: 2 الی 3 عدد
3 سال پیش
در تاریخ 1400/04/26 منتشر شده
است.
2,059
بـار بازدید شده