کارگاه آموزشی: " خوراک های دریایی ،روش های پخت و سس های سرو "
0 بار بازدید -
2 سال پیش
-
.
عنوان دوره :
کارگاه
.
عنوان دوره :
کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی-فست فود
INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE
______
پاره ای از موارد آموزش کل دوره:
شناخت انواع آبزیان و ماهی ها و انتخاب روش پخت بر اساس ساختار گوشت
سس های کلاسیک سرو خوراک دریایی و مکملات سرو و دورچین ها
روش دودی کردن ماهی ها
نکات تئوری و فنی پخت خوراک های دریایی
...
.
نکته اجرایی : این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک های دریایی و آبزیان و سس های سرو و مکملات غذایی آن آشنا می شوند .
مدرس دوره : گروه اساتید
__________
تاریخ کارگاه : دوشنبه 25مهر
4جلسه کارگاهی
ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30
شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری
نحوه آموزش دورهWorkshop /Demo :
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)
گردشگری: وزارت میراث فرهنگی
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان)
....
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1
تلفن: 36540945 09393144872
شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685
2 سال پیش
در تاریخ 1401/07/22 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده