طرز تهیه ی سوپ مقوی با ماش

doone.herb
doone.herb
329 بار بازدید - 3 سال پیش - این سوپ فوق مقوی میتونه
این سوپ فوق مقوی میتونه هم برای گیاه خوارا یه گزینه ی گرما بخش و سالم باشه و هم برای اونایی که با گوشت مشکلی ندارن میتونه همراه مرغ یه طعم ویژه و عالی داشته باشه متناسب با ذائقه ی خودتون میتونید توش آب مرغ و خود مرغ ریش ریش شده رو بریزید یا نریزید این غذا یه ترکیب جدید و عالی با ماشه و رنگ غذایی که ازش حاصل میشه سبز ملایم و دوست داشتنی ایه درمورد طعمشم بگم ک اصلا از رو ظاهر قضاوت نکنید، طعمش عالیه به خصوص اینکه یه نمه جوزهندی جادویی هم بهش زدیم و تا ملکوت اعلا باهاش رفتیم مواد لازم: ماش دو پیمانه سیر ۴ حبه پیاز ۱ عدد متوسط کرفس ۱ شاخه نمک، فلفل، پودرسیر، پودر پیاز به میزان لازم شیر پر چرب ۱ تا ۲ لیوان جوز هندی نوک قاشق چایخوری آب مرغ یا آب سبزیجات پخته ۱ تا ۲ لیوان ١. ماش رو میزاریم بپزه (ماش دونه پاک کردن لازم نداره دیگه ️) ۲. تو ماهیتابه پیاز، کرفس و سیر رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا رنگ پیاز شفاف بشه ۳. مواد ماهیتابه رو به ماش اضافه می کنیم ۴. آب سبزیجات پخته یا آب مرغ رو بهش اضافه می کنیم ( میشه مرغ ریش ریش هم بهش اضافه کرد) ۵. نمک، فلفل رو میریزیم، هم میزنیم ۶. شیر رو اضافه می کنیم ٧. حالا برگای کرفس رو با پودر سیر و پیاز میریزم و میزاریم بپزه ٨. در آخر محتویات رو میتونیم میکس کنیم و یه کوچولو جوز هندی هم روش رنده می کنیم که عطر حسابی ای به غذامون بده برای دیدن آموزش های بیشتر می تونید به پیج دونه در اینستاگرام مراجعه کنید doone.herb و برای خرید محصولات از طریق سایت اقدام کنید :https://dooneherb.com/
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/06 منتشر شده است.
329 بـار بازدید شده
... بیشتر