شله زرد (Shole Zard)

SelinFoood
SelinFoood
358 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم برنج نیم دانه
مواد لازم برنج نیم دانه یک پیمانه، شکر ۲ پیمانه، آب ۸ لیوان، زعفران غلیظ یک قاشق غذاخوری، خلال بادام یک سوم پیمانه، گلاب نصف پیمانه، پودر هل و گل برای تزیین برنج را با یک لیوان آب و دو قاشق غذا خوری گلاب خیس میکنیم. ۸ لیوان آب در قابلمه میریزیم تا به جوش بیاد و سپس برنج را اضافه می کنیم. کف روی برنج را برمی داریم تا وقتی که برنج پخته شد شکفته شود. اگر میزان آب کم بود می توانیم آب اضافه کنیم سپس زعفران را اضافه کرده که در اینجا حتماً اول زعفران بعد شکر اضافه شود. زمانی که شکر حل شد، کره را اضافه کرده و سپس خلال بادام که از چند ساعت قبل با گلاب خیس خورده را اضافه کرده و زیر شعله را کم و دمکنی می گذاریم به مدت 25 دقیقه تا جا بیافتد. به دلخواه با پودر دارچین و گل محمدی و پرک بادام تزیین می کنیم. نشانی ها اینستاگرام: selinfoood@ آموزش seliin.banooo@ محصولات خانگی جدیدترین ویدئوها را در یوتیوب ببینید SelinFoood
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/27 منتشر شده است.
358 بـار بازدید شده
... بیشتر