ماهی شکم‌ پر شمالی

Cooking_goli
Cooking_goli
203 بار بازدید - 2 سال پیش - ‎ماهی رو با ادویه و
‎ماهی رو با ادویه و پیاز طعم دار کنید و چند ساعت بهش استراحت بدید. ‎سبزی شکم پر که شامل گشنیز جعفری شوشاق ترش تره خالواش هست حسابی سرخ کنید بهش گردو و‌زرشک و پیاز داغ اضافه کنید و در اخر نمک و‌رب انار بزنید . ‎داخل شکم ماهی و با مواد پر کنید و داخل فر از قبل کرم شده با دمای ۱۶۵ درجه قرار بدید و بهش سر بزنید تا کاملا مغز پخت بشه ‎اواخر پخت با چاقو چند تا شیار روی ماهی بزنید که هم مغز پخت بشه هم از طبخ کامل اطمینان پیدا کنید ‎الباقی مواد سرخ شده رو با اب نارنج کمی رقیق کنید و کنار ماهی سرو‌کنید
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/29 منتشر شده است.
203 بـار بازدید شده
... بیشتر