بیسکوئیت های بای خانگی

my.national.cooking
my.national.cooking
9.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - های بای خانگی مواد لازم
های بای خانگی مواد لازم کره یا مارگارین ۲۰۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه) آرد ۳۰۰گرم(۲پیمانه ) نشاسته ذرت ۱۰۰گرم(یک پیمانه سرخالی ) نمک یک پینچ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سرپر پودر قند ۱۳۰گرم(۲/۳ پیمانه) طرز تهیه ابتدا نشاسته ،نمک،بیکینگ پودر را خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. کرم هم دمای محیط که تقریبا نرم شده را با وانیل و پودر قند و روغن مایع مخلوط کنید و با همزن آنقدر میزنیم تا رد پره های هم زن روی آن بماند و کاملا حجیم شود. سپس مخلوط نشاسته دزت را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیفی به دست بیاید که به دست نچسبد. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت آنرا با پودر کاکائو مخلوط کنید . تمامی خمیر را به شکل قلقلی های کوچکی در آورید . سه تا خمیر ساده و سه تا کاکائویی را کنار هم یک در میان قراردهید و کمی فشرده کنید و با فشار کف دست به آرامی آنرا به صورت قلقلی فرم دهید . میتوانید وسط هر کدام از آنها هم شکلات جیپسی قرار دهید .اگر دوست داشتید می توانید شکلات صبحانه را منجمد کنید و وسط بیسکوییت ها قرار دهید تا مغز آنها کرمی و نرم باشد. بیسکوییت ها را درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با کمی فاضله قرار میدهیم و درون فر ۱۸۰درجه ۲۰ دقیقه یا #سولاردوم ۱۷۰ درجه ۱۵دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شود. امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/11/20 منتشر شده است.
9,108 بـار بازدید شده
... بیشتر