بادمجان شکم پر

Pure.oil
Pure.oil
228 بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم: بادمجان - گوشت
مواد لازم: بادمجان - گوشت چرخکرده: 500 گرم - رب گوجه: 3 قاشق غذاخوری - رب انار: 3 قاشق غذاخوری - نمک: به مقدار لازم - ادویه: زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، تخم گشنیز و دارچین - روغن کنجد پیور: به مقدار لازم **طرز تهیه: بادمجان ها را از وسط نصف کرده و بهشون نمک میزنیم و بعد از یک ساعت با آب سرد میشوریم و خشک میکنیم و از قسمت برش خورده در روغن کنجد پیور سرخ میکنیم. پیاز را خرد کرده و تفت میدیم. ادویه ها و گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم. کمی که تفت خورد و رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه و رب انار را اضافه میکنیم و چند دقیقه تفت میدیم. بعد از اینکه گوشت کاملا سرخ شده روی بادمجان ها میریزیم و پنیر پیتزا رو هم به آن اضافه میکنیم و به مدت 10 دقیقه توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار میدیم و بعد سرو میکنیم.
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/18 منتشر شده است.
228 بـار بازدید شده
... بیشتر