حلیم خانگی
0 بار بازدید -
6 سال پیش
-
حلیم خانگی
حلیم خانگی با
حلیم خانگی
حلیم خانگی با مرغ
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
هَلیم (که گاه به نادرست حَلیم نوشته می شود) از غذاهای سنتی ایران است که با گوشت و گندم یا بلغور پخته می شود. هلیم انواع مختلف دارد و مواد اولیه آنها با یکدیگر متفاوت است. اما برای تهیه هلیم گندم از گندم پوست گرفته و کوبیده شده، پیاز و گوشت گوساله سردست و مقداری روغن استفاده می شود. رنگ حلیم با شکر عوض می شود.
این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه رمضان به عنوان افطاری مصرف می شود و با سرشیر، دارچین، کنجد، شکر و گوشت ریز شده مرغ یا بوقلمون تزئ
6 سال پیش
در تاریخ 1397/02/25 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده