آموزش آشپزی _شامی پوک

Tabasom_Helya
457 بار بازدید - 4 سال پیش - مواد لازم برای تهیه شامی
مواد لازم برای تهیه شامی پوک : گوشت مغز ران بی استخوان و بدون چربی (700 گرم ) *** لپه یا نخود آبگوشتی ویا ترکیب هردو (500 گرم) *** تخم مرغ (5 عدد ) *** زعفران ساییده ( 1 قاشق چایخوری ) *** بکینگ پودر ( 1/5 قاشق چایخوری ) *** پیاز( 1 عدد ) *** سیب زمینی ( 2 عدد ) *** سبزی خشک معطر شامل : ترخون و مرزه ( 2 قاشق سوپخوری ) *** ماست (3 قاشق سوپخوری ) *** نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری ( به میزان لازم )
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/05 منتشر شده است.
457 بـار بازدید شده
... بیشتر