آموزش آشپزی _شامی پوک
457 بار بازدید -
4 سال پیش
-
مواد لازم برای تهیه شامی
مواد لازم برای تهیه شامی پوک :
گوشت مغز ران بی استخوان و بدون چربی (700 گرم ) ***
لپه یا نخود آبگوشتی ویا ترکیب هردو (500 گرم) ***
تخم مرغ (5 عدد ) ***
زعفران ساییده ( 1 قاشق چایخوری ) ***
بکینگ پودر ( 1/5 قاشق چایخوری ) ***
پیاز( 1 عدد ) *** سیب زمینی ( 2 عدد ) ***
سبزی خشک معطر شامل : ترخون و مرزه ( 2 قاشق سوپخوری ) ***
ماست (3 قاشق سوپخوری ) ***
نمک ، فلفل ، زردچوبه و ادویه کاری ( به میزان لازم )
4 سال پیش
در تاریخ 1399/07/05 منتشر شده
است.
457
بـار بازدید شده