کارگاه آموزشی: پیش غذا (فینگر فود و برانچ ها)و میز بوفه

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
29 بار بازدید - 2 سال پیش - عنوان دوره : کارگاه آموزش
عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ پاره ای از موارد آموزش کل دوره: مونوپورشن فود مزه ها و کراکرز ها انواع کلاب ها و کوکتل ها انواع خمیر ها و نان های پایه در تولید فینگر فود ها رول ها و مینی برگرها مونو اسلایس ها دیپ ها و سس های مخصوص و چاشته ها . نکته اجرایی : اولین وعده سرو در خدمات غذایی پیش غذا ها یا میز بوفه پیش غذا می باشد. انتخاب رنگ ها و طعم ها در این وعده غذایی حائز اهمیت می باشد. این وعده سرو می تواند بصورت ارائه منو یا چیدمان بوفه یا مجموعه ای از بقاب های سرو در خدمات غذایی از جمله فست فود ها ارائه شود مدرس دوره : گروه اساتید __________ تاریخ کارگاه : شنبه 17 دی 1401 4-5جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی 18:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دورهWorkshop /Demo : >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685 ______________
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/13 منتشر شده است.
29 بـار بازدید شده
... بیشتر