قیمه نجفی عراق / آموزش آشپزی / روژین تاک
0 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد لازم برای خورش قیمه
مواد لازم برای خورش قیمه نجفی
گوشت گوسفند 200 گرم
نخود 200 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش قیمه نجفی
مرحله اول :
نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید. 1 پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید.
مرحله دوم:
چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند.
مرحله سوم:
پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.
مرحله چهارم:
1 پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود.
مرحله پنجم:
در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید و چند دقیقه اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود سپس خورش قیمه نجفی را در ظرف بکشید ، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید.
2 سال پیش
در تاریخ 1401/02/19 منتشر شده
است.
0
بـار بازدید شده