قیمه نجفی عراق / آموزش آشپزی / روژین تاک

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
0 بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای خورش قیمه
مواد لازم برای خورش قیمه نجفی گوشت گوسفند 200 گرم نخود 200 گرم پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری زعفران دم شده 2 قاشق غذاخوری دارچین 1 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه خورش قیمه نجفی مرحله اول : نخودها را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید. 1 پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت گوسفند خرد شده ، نخودهای خیس خورده و کمی زردچوبه اضافه کنید. مرحله دوم: چند دقیقه تقت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 8 لیوان آب به مواد اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، در قابلمه را ببندید و بگذارید تا نخود و گوشت به آرامی بپزند. مرحله سوم: پس از اینکه گوشت و نخود پختند آب را از مواد جدا کنید سپس مخلوط گوشت و نخود را با گوشتکوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند. مرحله چهارم: 1 پیاز باقی مانده را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و تفت دهید تا رب خوشرنگ شود. مرحله پنجم: در این مرحله گوشت کوبیده شده ، آب گوشت ، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به مخلوط رب و پیاز اضافه کنید و مخلوط کنید تا خورش به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن حرارت را ملایم کنید و چند دقیقه اجازه دهید طعم مواد به خورد هم برود سپس خورش قیمه نجفی را در ظرف بکشید ، کره را روی خورش بریزید و با برنج سرو کنید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/19 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر