آموزش آشپزی / طرز تهیه کابلی پلو ( قابلی پلو )

Pazelvideo
Pazelvideo
1.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - مواد لازم کابلی پلو گوشت
مواد لازم کابلی پلو گوشت گوسفندی، گوساله یا مرغ: ۵۰۰ گرم برنج: ۳ پیمانه هویج: ۶ عدد پیاز داغ: نصف‌پیمانه خلال پسته و بادام: ۱/۲ پیمانه کشمش پلویی: ۱/۲ پیمانه خلال پوست پرتقال: ۱/۴ پیمانه شکر: ۲ قاشق غذاخوری کره: ۳۰ گرم زعفران دم کرده: به مقدار لازم دارچین: ۱/۳ قاشق چای‌خوری زیره: ۱/۴ قاشق چای‌خوری هل: ۴ الی ۵ عدد پودر میخک و جوز هندی: ۱/۸ قاشق چای‌خوری (در صورت تمایل) نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم برنج‌ را به همراه نمک از قبل خیس میکنیم. پیاز داغ را درست کرده و گوشت را به همراه نصف پیازداغ ها تفت میدهیم. نصف همه ادویه ها را به گوشت اضافه میکنیم. آب اضافه کرده و اجازه میدهیم گوشت ها بپزند. هویج ها را با دست یا رنده به صورت خلالی خرد میکنیم و در کره و روغن تفت میدهیم. وقتی هویج ها نرم و نیم پز شدند، کشمش را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. پوست پرتقال خلالی را به صورت جداگانه چندین بار خیس میکنیم و آبش را خالی میکنیم و ۳ بار به مدت ۵ دقیقه میجوشانیم‌تا تلخی آن گرفته شود و شکر را به آن اضافه میکنیم و با هویج و کشمش مخلوط میکنیم. مقداری از همه ی ادویه ها به این مواد اضافه میکنیم. برنج را آبکش کرده و با باقیمانده ادویه ها دم میکنیم. هنگام سرو، برنج و‌گوشت و مواد میانی را به صورت لا به لا میکشیم. از آب کوشت روی برنج بریزید. نوش جان برنج رو اگر کمی زنده بردارید و آب گوشت رو داخلش بریزید برای دم کشیدن هم عالی میشه
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/29 منتشر شده است.
1,141 بـار بازدید شده
... بیشتر