گفتگو با سامان گلریز، آشپز بین المللی، اولین آشپز مرد ایران | سرمیزتون قسمت دوم
گفتگوی داغ با نادر رفتاری مالک برند ** چلوکباب رفتاری ** | سرمیزتون قسمت اول
گفتگو با همایون زارعی،مدیرعامل شرکت سپیدز | سرمیزتون قسمت چهارم
گفتگو با دکتر رحیم فرضی پور،بنیانگذار موسسه عالی آزاد بهار | سرمیزتون قسمت سوم
گفتگو با حافظ صفایی، کارآفرین و مدرس قهوه و نوشیدنی | سرمیزتون قسمت ششم
گفتگو با بهروز فروتن،بنیان گذار صنایع غدایی بهروز | سرمیزتون قسمت پنجم
گفتگو با سوپر فراست| سرمیزتون قسمت هفتم
گفتگو با اکبر منجم مدیر عامل شعب رستوران های هانی | سرمیزتون قسمت نهم
گفتگو با کفایت بیگی، سرآشپز و کارآفرین | سرمیزتون قسمت هشتم
استیک سنگی رستوران خیمه در فرشته تهران