روغن کشی از میوه زیتون صفحه 24 مدرس فریده جعفری
كتاب روغن كشي از ميوه ودانه هاي روغني
اندازه گیری درصد روغن میوه یا دانه روغنی
روغن کشی به روش پرس سرد تهیه مواد اولیه صفحه 27 تا 31 مدرس فهیمه محسنی
روغن کشی از دانه سویا صفحه 59 مدرس زینب بذرافشان
وبینار روغن کشی با حلال و تصفیه مدرس: نرمین نظام دوست
بازدید از کارخانه روغن کشی از دانه کنجد با پرس سرد
روغن کشی دانه های روغنی با پرس صفحه 28 تا 47 مدرس میترا سید احدی
روغن کشی از دانه های روغنی با پرس صفحه 42 مدرس مهری تمیزی فریمانی
مرحله تهیه مواداولیه روغن کشی با پرس صفحه 30 و 31 مدرس فاطمه علمی نیک
روش های روغن کشی از زیتون
روغن کشی از دانه های روغنی با حلال
روش آزمایشگاهی روغن کشی دانه های روغنی سویا با حلال
روغن کشی از دانه های روغنی با پرس
روغن زیتون چطور تولید میشه
نمونه برداری از روغن ها صفحه 113 تا 115 مدرس مرجان بهزادی مقدم
تهیه سود مورد نیاز برای خنثی سازی روغن صفحه 80 مدرس مهری تمیزی فریمانی
خنثی سازی اسید چرب و تشکیل صابون در روغن صفحه 80 مدرس مهری تمیزی فریمانی
مرحله جزء به جزء کردن روغن ها صفحه 102 تا 106 مدرس مهرزاد صیاد
تعیین عدد پراکسید روغن زیتون صفحه 24 مدرس الهام ملکی
اندازه گيري نقطه ذوب روغن به روش لوله مويين باز صفحه 124 مدرس فريده جعفري
اندازه گیری میزان اسیدیته روغن زیتون صفحه 24 مدرس فریده جعفری
تولید روغن زیتون صفحه 12 تا 19 مدرس فریده جعفری
جداسازی روغن و تفاله صفحه 17 مدرس فاطمه علمی نیک
اندازه گیری میزان پراکسید روغن زیتون صفحه 24 مدرس فریده جعفری
اندازه گیری درصد روغن زیتون به روش سوکسله صفحه 24 مدرس فریده جعفری
مرحله نمونه برداری از روغن ها صفحه 116 تا 119 مدرس مرجان بهزادی مقدم
رنگ بری مجدد روغن ها جزء به جزء کردن صفحه 101 تا 104 مدرس مرجان بهزادی مقدم
مرحله زمستانه کردن روغن صفحه 105 تا 108 مدرس مرجان بهزادی مقدم
هیدروژناسیون روغن ها صفحه 94 مدرس مهرزاد صیاد
تصفیه روغن های خوراکی صفحه 68 تا 72 مدرس فاطمه علمی نیک
محاسبه اسیدیته روغن خام صفحه 80 مدرس مهری تمیزی فریمانی
جزء به جزء کردن روغن صفحه 108 مدرس مهری تمیزی فریمانی
رنگبری کردن از روغن خام صفحه 83 مدرس مهری تمیزی فریمانی
اندازه گیری نقطه ذوب روغن به روش لوله مویین باز
استخراج روغن باحلال صفحه 61 مدرس مهرزاد صیاد
استخراج روغن باحلال صفحه 61 مدرس فریده میرزایی