آموزش فلیر بارتندینگ to30
بارتندینگ و میکسولوژی مولکولی
بار سرد و بارتندینگ | نوشگفتار با هادی ذکایی ( قسمت اول )
ویدیوگرافی دوره فلیر بارتندینگ
نحوه درست کردن قهوه و از برشته کاری تا اسپرسو ،بارسرد و بارتندینگ به صورت مجازی
بار سرد و بارتندینگ | نوشگفتار با هادی ذکایی ( قسمت دوم )
تیزر تبلیغاتی میکسولوژی و بارتندینگ
اولین بارتندینگ کمپ ایران
مسابقه بهترین نوشیدنی سال 1401 در مجتمع بزرگ نمایشگاهی ایران مال
اکادمی مستر میکس اولین مدرسه ی بارسرد ایران
مراسم قرعه کشی دومین مسابقه جایزه بزرگ میکسولوژی
آموزش بارتندری و بارسرد از صفر تا صد
تیزر مصاحبه با اقای محمد مسعود جهانبخش
تیزر کافه رستوران داونیکو
کلاس آموزشی نوشیدنی های سرد
دوره آموزشی نوشیدنی های بار سرد
آموزش ساخت خاویار خوراکی مولکولار
تهیه یک نوشیدنی با اجرای : آقای هادی ذکایی
دومین دوره مسابقات نوشیدنیهای سرد ایران در اصفهان
دوره نوشیدنی های سرد با گرایش کافه
دوره تخصصی میکسولوژی و نوشیدنی های سرد خانه باریستا