Molecular Gastronomy - Fruit Juice Spaghetti
استفاده از تکنیک Vessel Sealing کاواندیش در جراحی Gastronomy
جشنواره غذا و نوشیدنی گاسترونومی
گاسترونومی اولین جشنواره غذا و نوشیدنی کشور
رویدادهای جشنواره غذا و نوشیدنی گاسترونومی
Tavarish Traditional TeaHouse
آشپزی ملکولی - اسپاگتی میوه
مستند کاهش وزن خانم 187 کیلویی تا 76 کیلو شدن
طریقه ی درست کردن حباب آب
بخش سوم از مستند مزه ایرانی BBC اصفهان نصف جهان
9 Scientific Cooking Techniques
DIY Cotton Candy Machine from a Blender and a Tin Can
UNESCO Creative Cities Network 2014 Annual Meeting, Chengdu, China
«غم بر پلو شیرازی» ؛در لیست انتظار سازمان جهانی گردشگری
درخشش قنبرپلو شیرازی در کمپین تبلیغاتی سلایق غذایی سازمان UNWTO
صنایع دستیParma Italy tour