آموزش فلیر بارتندینگ to30
ویدیوگرافی دوره فلیر بارتندینگ
بارتندینگ و میکسولوژی مولکولی
بار سرد و بارتندینگ | نوشگفتار با هادی ذکایی ( قسمت اول )
نحوه درست کردن قهوه و از برشته کاری تا اسپرسو ،بارسرد و بارتندینگ به صورت مجازی
بار سرد و بارتندینگ | نوشگفتار با هادی ذکایی ( قسمت دوم )
تیزر تبلیغاتی میکسولوژی و بارتندینگ
اولین بارتندینگ کمپ ایران
تیزر کافه رستوران داونیکو
شرح گزینه های فایل ستینگ-شرح EMA
اموزش نصب و راه اندازی PT FEEDER
اموزش تنظیم و سینک رمان روبات و سرور
توضیح استراتژی Bolinger Bands
اموزش خرید روبات پرافیت تریلر
آموزش بارتندری و بارسرد از صفر تا صد
تیزر مصاحبه با اقای محمد مسعود جهانبخش
اکادمی مستر میکس اولین مدرسه ی بارسرد ایران
کلاس آموزشی نوشیدنی های سرد
دوره آموزشی نوشیدنی های بار سرد
آموزش ساخت خاویار خوراکی مولکولار
تهیه یک نوشیدنی با اجرای : آقای هادی ذکایی
دومین دوره مسابقات نوشیدنیهای سرد ایران در اصفهان
دوره نوشیدنی های سرد با گرایش کافه
دوره تخصصی میکسولوژی و نوشیدنی های سرد خانه باریستا